1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου

1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου

H 1η Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου θα διοργανωθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ). Κατά την παρουσίαση της έκθεσης, σε σχετική συνέντευξη τύπου, ο κ. Γιώργος Καραχρήστος, Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP, διοργανωτής της έκθεσης επεσήμανε ότι η επιλογή της ημερομηνίας της έκθεσης δεν είναι τυχαία.

Στις 27 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και φέτος θα γιορταστεί στην 1η Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού (Εναλλακτικού Τουρισμού) Γαστρονομίας και Οίνου. Τόνισε ότι η έκθεση αφορά τον Θεματικό Τουρισμό (Εναλλακτικό Τουρισμό) την Γαστρονομία και τον Οίνο και στόχος της έκθεση είναι να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση.

Στους εκθέτες θα περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες real estate, εταιρείες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό. Με στόχο η Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού.


'1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού Γαστρονομίας και Οίνου' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Copyright © 2015 - All rights reserved - Powered by Greed Promo