Με ένα μήνυμα στο Linkedin έκλεισε 20 συνεντεύξεις

Έχοντας μετακομίσει στο San Diego για μια δουλειά μερικούς μήνες πριν, δυστυχώς την χάνει λόγω περικοπών και βρίσκεται σε ζόρικη θέση. Η Farah Patel μην ξέροντας πολύ κόσμο στην πόλη, ώστε να μπορέσει εύκολα να έχει ευκαιρίες για νέα εργασία, γράφει ένα ποστ στο LinkedIn και γίνεται το αδιανόητο!

«Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το LinkedIn πριν από 10 χρόνια, όταν άρχισα να δουλεύω για πρώτη φορά ως recruiter στη Νέα Υόρκη. Σπάνια δημοσίευα ενημερώσεις στο LinkedIn, αλλά είχα γράψει μερικά άρθρα και βρήκα ότι ήταν ένας καλός τρόπος για να διατηρείς επαφές με άτομα για επαγγελματικούς λόγους. Λίγα λεπτά μετά την απόλυσή μου, μπήκα στο αυτοκίνητό και έγραψα μερικά λόγια μέσω της mobile εφαρμογής σχετικά με την ανάγκη μου για μια νέα ευκαιρία εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού μου” περιγράφει η κοπέλα.

Η Farah έλαβε πάνω από 300 μηνύματα μέσω LinkedIn και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είχε 20 συνεντεύξεις σε διάστημα μόλις 15 ημερών. Ανάμεσα στα interviews ήταν και αυτό με την Vonage την εταιρεία που έγινε ο νέος της εργοδότης.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την ιστορία είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ζητάτε βοήθεια σε ό,τι κάνετε και ειδικά στο κομμάτι αναζήτηση εργασίας. Αν ένα μήνυμα ότι ζητάτε εργασία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, γιατί να μην το στείλετε.

Πηγή: socialmedialife.gr


'Με ένα μήνυμα στο Linkedin έκλεισε 20 συνεντεύξεις' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Copyright © 2015 - All rights reserved - Powered by Greed Promo